cheat day, lol

12 Nov 2018






jadi, harini aku buat cheat day. maksudnya aku tak 'puasa'.

apa yang aku makan harini agak unhealthy sebab aku dekat rumah tak ada bahan untuk masak kecuali telur dan maggie kari so, korang boleh teka la apa aku makan. maggie kari dan telur yang di rebus. lepas tu, aku ikutkan nak makan tu je untuk harini, but then mak aku balik bawak makanan eventhough aku dah bagitahu kata aku taknak makan. so terpaksa jugak la. and, perut aku sakit gila lepas makan tu. rasa macam nak termuntah. huhu.

and aku sekarang ni tengah looking forward on a tv shows yang bertajuk supersize vs superskinny. helps me to control myself though.

by the way, aku tak lupa untuk workout. so, ni workout aku untuk harini:

jumping jacks - 35 times
step-up onto chair -16 times ( 8x each side)
mountain climber - 16 times ( 8x each side )
push-up and rotation - 6 times ( 3x each side )
plank - 35 seconds