Letter Of Happiness Giveaway by Siqahiqa

2 May 2018


Henloo,

Tengah scroll reading list, ternampak ada orang buat entry pasal join giveaway by siqahiqa. Tengok hadiah pun menarik, jadi tak salah kan nak join? Haha, jadi korang yang tak join lagi tu jom la join. 

Kalau korang perhatikan, gambar-gambar yang dipost dalam blog ni memang lawa la, tak tengok lagi gambar di ig. Fina nak ambik gambar yang jenis macam dalam gambar kat atas tu pun struggle tau. 

btw, ni sedikit sebanyak info tentang giveaway ni. Nak tahu lebih lanjut, boleh tekan gambar tu je.

Syarat Penyertaan Giveaway: 

1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa(please backlink). 
5. Publish entri anda, dan tinggalkan link di ruangan komen blog SIQAHIQA

10 comments:

  1. TQ Sufina join giveaway Siqah and TQ too for your lovely feedback regarding my blog <3 Good luck tau :)

    p/s: struggle gak ambik gambar flatlay nanye, Hihi.

    ReplyDelete
  2. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii, thank you sudi melawat and goodluck ;)!

      Delete
  4. Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
    | CM si penulis blog |
    Follow #40

    ReplyDelete
  5. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ya :)

    ReplyDelete
  6. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. Hai,
    jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/update-segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete